Rólunk

Cégünk

több, mint 20 év kivitelezésben szerzett tapasztalata alapján 2001-ben döntöttünk úgy, hogy a melegburkolatok és azok kiegészítőinek az értékesítésével is foglalkozni kezd.

Mivel számunkra elsődleges szempont a minőség, ezért a korábbi termékekkel kapcsolatos tapasztalataink tükrében, a svájci precizitást tükröző SWISS KRONO AG - KRONOSWISS gyáregységének termékei mellett tettük le a voksunkat. Importőrként feladatunknak érezzük a legújabb termékek elérhetővé tételét a magyar piacon.

A Swiss Krono cégcsoport svájci gyára (KronoSwiss) képviseli számunkra azt a minőséget és megbízhatóságot, amely jelenleg a magyar piacon ár-érték arányban kiemelkedő helyen szerepel és a kivitelezők számára is optimális megoldásokkal szolgál.

A jelenleg is családi tulajdonban lévő svájci cégcsoport fontos szereplő a faalapú termékek gyártásában. Az 1966-ban létrehozott menznaui gyártóüzem termékeit világszerte értékesítik. Cégünk, a Parkett Ultra Kft. 2011 óta importálja a lamináltpadlóit Magyarországra.

Küldetésünknek érezzük, hogy Magyarország lakossága számára is elérhető legyen ez a magas minőségű termékcsalád, ezért a jelenlegi 78 értékesítő partnerből álló országos hálózatunkat folyamatosan bővítjük.

Szeretettel várjuk kereskedők, kivitelezők, építészek, belsőépítészek,lakberendezők és további partnerek jelentkezését.

Az értékesítés és kivitelezés során a minőség az elsődleges szempont, ezért Partnereinknek folyamatos szaktanácsadást nyújtunk - egy elégedett ügyfél mindennél többet ér.

Signature

Gyurján Zsolt

Ügyvezető

Elérhetőségünk

Pályázat

A támogató neve: Pénzügyminisztérium

A kedvezményezett neve: Parkett Ultra Kft.

A projekt címe: Telephelyfejlesztés a Parkett Ultra Kft.-nél

A támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 24,07 M Ft

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt célja a Parkett Ultra Kft. új telephelyének kialakítása, ahol modern és minden szükségletet kielégítő módon tudja a padló- és falburkoló termékeket tárolni, feldolgozni, a kivitelezői tevékenységét kiszolgálni, valamint ahol ügyfeleit megfelelő körülmények között tudja fogadni. A telephelyen raktárt, valamint egy bemutatóterem és iroda egységet alakít ki a cég. A fejlesztéssel a korábbi évek dinamikus növekedésének üteme megőrizhető, miközben egy fő új munkavállalót is alkalmaz.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.06.30

A támogatási szerződés száma: PM_KKVTELEP_2018/22

Betöltés